BURSA / OSMANGAZİ - ŞÜKRÜ ŞANKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma" etkinlikleri hakkında haber, görsel ve yazılı metinler içeren panolar hazırlandı.

Kas

Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Büşra Gül KARADENİZ  tarafından Sağlıklı beslenme, obeziteyi önleme, spor etkinlikleri gibi öğrenci sağlığını korumaya yönelik seminer ve eğitim çalışmaları düzenledi.  Öğrencilerimize sağlıklı beslenme konularında bilgiler verildi.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Tarafından Organize edilen "Okuyan 7´ler" etkinliği kapsamında her şubeden yedişer kişilik kitap okuma grupları oluşturuldu.

Kasım ayında başayıp mayıs ayında sona ercek etkinlikte 7 öğrenci 7 kitabı her ay dönüşümlü olarak okuyacaktır.

Kas

Vatan savunması, İstiklal ve İstikbal uğruna canlarını feda 15 Temmuz Şehitlerimiz  için Kur´an hatimlerimizin duasını yaptık.

Kas

Okulumuzun giriş katında  veli ve ziyaretçilerin görebileceği  yerlere "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma " köşesi oluşturuldu.

Kas

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma " konulu röportaj, sinevizyon gösterileri ve EBA´da yayınlanan anma programları öğrencilere izlettirildi.

Kas

"Milli Birlik ve Beraberlik, Vatan Sevgisi, Demokrasi, Yurt Bilinci" konularında mescitlerimizde öğrencilerimizle sohbetler ve söyleşiler düzenlendi.

Kas

Öğrencilerimize sınıflarında velilerimize ayrı olarak konferans salonunda "Vatan ve Bayrak" konulu şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Kas

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konusu tüm sınıf ve şubelerimizde ilk ders saatinde öğrencilere anlatıldı.

Kas

Türkçe derslerinde "15 Temmuz  Demokrasi Kahramanları" mıza hitaben öğrencilerimiz duygu ve düşüncelerini anlatan mektuplar yazdılar.

Kas

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma " konularının anlatan broşür öğrencilere dağıtıldı

Kas

Öğrencilerimizin ve velilerimizin istek, dilek ve şikayetleri çin öğrenci katlarında kutular oluşturuldu.

Kas

Okulumuzda başlattığımız okuma kampanyası ile öğrencilerimize okuma alışkanlığı  kazandırmayı hedefliyoruz.

Kas

01.11.2017 Çarşamba günü Kızılay Haftasını kutladık.