BURSA / OSMANGAZİ - ŞÜKRÜ ŞANKAYA İMAM HATİP ORTAOKULU

Ock

Okulumuz fen bilgisi öğretmeni Filiz Merakli´nin danışmanlığında  Tübitak´ın düzenlemiş olduğu "Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması"na katılacaktır. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz danışma kurulu toplanarak “Vizyon Belgesi İzleme Raporu” hazırlandı. Toplantıda dönem boyunca yapılan faaliyetler değerlendirildi.

Ock

Okulumuz koridorları hat sanatının güzel örnekleriyle donatıldı. Okulumuz Panolarında Ayet ve Hadislere yer verildi.

Ock

Öğretmenlerimize etkili öğretmenlik ve sınıf yönetimi konusunda seminer verildi.

Ock

Velilerimize olumsuz arkadaş etkisi konulu seminer düzenlendi.

Ock

Çocuklarımızı marka bağımlılığı ve aşırı tüketim alışkablığından nasıl koruyabiliceğimiz konusunda velilerimize seminer düzenlendi.

Ock

Teknolojinin yanlış kullanımından kaynaklanan sorunları konu alan seminer verildi.

Velilerimize Ergenlerde Dini Tutum  ve Davranışlar konulu Seminer verildi

Ara

Velilerimize Karakter Eğitimi konulu Seminer verildi.

Ara

Velilerin okulda güler yüzle karşılanması ve kurumla ilgili memnuniyeti attırma adına yönetici ve öğretmenlere yönelik Rehber Öğretmenimiz tarafından seminer düzenlendi.

Ara

Ergenlik dönemi ve özellikleri, ergenlikte davranış bozuklukları ve çözüm yolları semineri velilerimizn yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ara

Öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmaya yönelik Nilüfer İMKB Fen lisesine gezi düzenlik. Öğrencilerimizin ders çalışmalarına ve motivasyon arttırmya yönelik yönlendirme seminerl düzenlendi.

Ara

Öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yönelik bireysel görüşmeler gerçekleştirilmektdir.

Ara

Öğrencilerimiz imamlık, müezzinlik, vaizlik ve vaizelik gibi uygulamalar için okul mescitlerinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri eşliğinde çalışmalar yapmaktadırlar.