BURSA / OSMANGAZİ - Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımızdan Görüntüler

2023/2024 Okul Aile Birliği Gelir Gider Tabloso

Şbt

Türkiye'nin Enerji Verimliliği 2030 Stratejisi ve II.Ulusal  Enerji Verimliliği Eylem Planı

Öğrenci ve Velilerimize Yönelik İlk Yardım Eğitimi Bilgilendirme Semineri

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Okulumuzda Yapılan çalışmalardan görüntüler.

Okulumuz Miraç kandili Programı Etkinliğimizden görüntüler

Regaip Kamdili Programı ve 3 Aylar Takvimi

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ OKULUMUZDA SAYGI VE ÖZLEM İLE ATAMIZI ANARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ekm

Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı okulumuzda şiir, oratoryo, yöresel oyunlar ve konuşmalarla  kutlandı.

Ekm

" Filistin İçin Yardım Vakti " Gazze için bir derman dedik. Siz kıymetli velilerimizin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz kermesimizden elde edilen gelirin tamamını yatırarak hayır dualarda bulunduk.

8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Okul Gezimiz

Ekm

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında " Göz Aydınlığım Namaz " isimli sohbet toplantımıza İl Müftülüğü Vaizlerinden Muhammed Döner hocamız katıldı. Sohbet incilerinden namaza dair güzel örnekler verilerek öğrencilerimizde namaz bilinci oluşturuldu. Hocamıza değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ögrencilerini sınavlar öncesi BİHMED Arge (Akran Rehberiliği ve Gençlik Etkinlikleri) Projesi Kapsamında yapılan Şehrimi Tanıyorum Faaliyeti ile  öğrencilerimiz Bursa'yı gezdiler,tanıdılar.

Emirsultandan başlayan gezimiz , Yeşil Camii ve Türbesi,  İslam Eserleri Müzesi, Irgandı Köprüsü, Gökdere Medresesi, Şadırvanlı Han ve öğlen İnsan Vakfı Abdal Ķültür Merkezinde Çay Simit ile devam etti.Cuma namazını Abdal Camiinde kıldıktan sonra son rotamız Fetih Panorama 1326 oldu. Günün sonunda gözlerdeki mutluluk görülmeye değerdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılında CodeWeek haftası kapsamında okulumuz öğrencileri , Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Halil BAYRAK reherliğinde "Engelden Kaçan Robot"  etkinliği ile Robotik Kodlama Etkinliği düzenlendi.

Okulumuz Deprem Tatbikatından Görüntüler