BURSA / OSMANGAZİ - Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu

Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu

Panayır Mahallesi Pilot Sokak No.6 Osmangazi/BURSA
Vizyon
Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerisini gerçekleştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını belirlemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak, aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Ülkemize en kaliteli öğrencileri Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu kazandıracak ve en başarılı ortaokullar arasında yerini alacaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplum gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
Okulumuz 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılmış olup, güzel başarılar hedeflenmektedir.
İngilizce, Arapça
Ulaşım
Ovaakaça, Demirtaş, Alaşar, Panayır Minibüsleri ve Terminal otobüsleri ve tramvay geçmektedir.
Panayır Mahallesi Pilot Sokak No.6 Osmangazi
7km