BURSA / OSMANGAZİ - Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulu

Selim KAYA - Okul Müdürü

1969 Erzincan doğumlu . İlkokul, ortaokul ve liseyi Erzincan’da okudu. Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra 1996 yılında öğretmenlik mesleğine başladı. 2013 yılında Bursa’ya gelerek sırasıyla NecipFazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gülçiçek Kız Anadolu İmamhatip Lisesi’nde görev yaptı. Mayıs 2015 tarihinde EşrefoğluRumi İmam Hatip Ortaokulu’ na kurucu müdür olarak görevlendirildi. Aynı tarihlerde Mehmet Zahid Kotku Anadolu İmam Hatip Lisesi kurucu müdürlüğünü de devam ettirdi. 2016 Temmuz ayında Kaşgarlı Mahmud Anadolu Lisesi kurucu müdür olarak görevlendirildi. 2016 Ekim ayında bakanlık atamasıyla TOFAŞ Fen Lisesi ‘ne Müdür Başyardımcısı olarak atandı. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında kurucu müdürlüğünü yaptığı Eşrefoğlu Rumi İmam Hatip Ortaokuluna asaleten atandı.31.07.2023 tarihinde Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokuluna Müdür Olarak atandı.